28. marraskuuta 2012

Kakkusia ja päivitystä

Kuvassa on niitä kakunpalasia, joista puhuin aikaisemmassa päivityksessä.
(Kakkuset on 1cmx1cmx1cm kokoisia, joten ne ovat melko pieniä :3)

Kaito on jo yli vuoden majaillut täällä Suomessa ja oon alkanut kaipaamaan jotain toistakin nukkea. Isulit ovat herättäneet kiinnostukseni, mutta ensin pitää odottaa talvi- ja muut kiireet Mollamaniasta, jotta pääsee tilaamaan. Vielä en kerro täällä kuka on ykköspaikalla minun silmistäni katsottuna. Voitte (tai tällä hetkellä voit, koska vasta ensimmäinen lukija ja kiitoksia hänelle c:) siis odottaa, että joku muukin tulee vilahtamaan kuvissa.

Kuvista puheen ollen. Ideoita on, mutta valaistukseen tarvittavat salamat omistava isäni päätti, että nyt ei ole sopiva aika kuvata, joten en niitä tänäänkään päässyt kuvaamaan. Kuitenkin olen löytänyt pari kiinnostavaa asiaa, joita voin hyödyntää tulevissa kuvissa.

1.Silkkinauhasta (1-1,5 cm on minun silmiini hyvä koko) saa tehtyä kravaatin. Leikkaat vain sopivan pätkän, solmit nauhan nuken kaulalle ja halutessasi saat kravaatin näyttämään hienommalta piilottamalla roikkuvat päät, jottei viimeistelemätön reuna ota silmien huomiota. Ainoa vaikea asia on se, että sinun pitää hallita kravaattisolmu, jotta saat koristeesi näyttämään mahdollisimman aidolta.

2. 3,5cmx3,5cm kokoiset minisaviruukut ovat todella pieniä ja suloisia. On siis mahdollista, että pieniä kasveja esittäviä kasveja voitte tulla näkemään. (Kunhan siis saan viimein maalini, jottei ruukku jää savin väriseksi.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti